Network Menu

Nyhetsbrev Juni UPPDATERAT

Vi börjar detta nyhetsbrev med att hälsa nya medlemmar välkomna. Det har tillkommit flera stycken senaste veckan och det är vi såklart jätteglada över!

Det återstår flera programpunkter innan SWEA Milano tar ett lite sommaruppehåll och vi vill påminna om dem. Det har även till kommit någon programpunkt.

OBS: Nationaldagslunchen den 6 Juni är tyvärr inställd pga för få anmälda.

13 Juni blir det traditionellt midsommarfirande i Monzaparken.
Vi börjar kl 11 med att klä midsommarstången. Förutom dans kring midsommarsången utlovas bl.a. tipspromenad och lotteri. Alla tar med egen picknick att äta i det gröna. Sprid gärna detta till både svenskar och italienare som kan vara intresserade!

16 Juni kl 19.30 SWEA Professionals möts i Svenska Skolan i Milanos lokaler.
Nu har du chansen att vara med och forma SWEA professionals Milano. Ett grymt nätverk för alla svensktalande kvinnor i Milano med omnejd, vare sig du är egen företagare, anställd, mellan jobb, söker jobb eller är pensionär. Här utbyter vi erfarenheter, kunskap, tips och ideer. Låter det intressant? Kom du också!

17 Juni kl 20.15 är det Bokklubbsträff i GEPOs lokal. Vi beställer pizza och äter gemensamt. Ta med egen dryck.


 På kvällen den 26 Juni besöker vi EXPO tillsammans. Efter klockan 7 kostar inträdet 5 € och vi väljer ut en eller ett par paviljonger att besöka samt äter något tillsammans inne på området. Om önskemål finns upprepas evenemanget en gång till efter sommaren. Information om mötesplats och annat kommer ett par veckor innan evenemanget.

15 Juli kl 20.15 är det Bokklubbsträff i GEPOs lokal. Vi beställer pizza och äter gemensamt. Ta med egen dryck.

Sist men inte minst vill vi uppmärksamma höstens stora uppstartsevent som planeras tillsammans med Svenska kyrkan i Milano och Svenska skolan i Milano. Boka redan nu in söndagen den 13 september för denna familjesammankomst som kommer att pågå från fm till en bra bit efter lunch. Vi kommer att besöka en vingård i San Colombano al Lambro och programmet som är under utformning just nu kommer bjuda på mycket trevliga aktiviteter för alla åldrar.
Comments are closed.