Network Menu

Anmälningsformulär

BETALNINGSSÄTT

Betalning sker genom banköverföring till SWEA Milanos konto. När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig per e-mail där alla detaljer kring betalning finns beskrivna. Eventuella kostnader för överföringen står du för själv.

 

ANMÄLNINGSPROCEDUR

Efter att du fyllt i anmälningsblanketten kommer du inom ett par dagar att få ett meddelande från SWEA Milano om att vi mottagit din anmälan samt betalningsinformation. Så fort vi mottagit full betalning kommer du vara registrerad och en bekräftelse kommer skickas till den e-mailadress du anmält.

OBS Vi har tyvärr upptäckt att några anmälningar inte vidarebefordrats till vår mail pga något tekniskt fel som gjorde att vi inte fick meddelande om anmälan. Ni som anmält er nyligen och inte fått svar med betalningsinfo från oss ber vi kopiera anmälan och maila oss på rm.swea.milano(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com så att vi kan kontrollera att vi fått anmälan.

REGISTRERINGSAVGIFT OCH ANMÄLNINGSDATUM

Registreringsavgiften är 60€ till och med 20 juni, därefter höjs den till 75 €. Sista anmälningsdag är 1 september. Avgiften täcker extra kostnader som uppkommer i samband med arrangemanget.

 

AVBOKNINGSREGLER

Anmälan är bindande först efter full betalning.

Återbetalning :  Vid avbokning fram till 31 augusti återbetalas hela det inbetalade beloppet förutom registreringsavgiften. Vid avbokning från 1-15 september återbetalas 50% av beloppet förutom registreringsavgiften.

 

Om du har några frågor angående anmälan, betalning eller liknande, var vänlig kontakta oss via e-mail: rm.swea.milano(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Här kan du läsa mer om RM i Milano 2018

Kortfattat program och hotellinformation

Detaljerat program

Efterresan till Verona, Venedig och Pro Secco-distriktet blev inställd då för få deltagare.

Vid frågor om RM 2018 kontakta SWEA Milano på rm.swea.milano(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

VÄLKOMMEN TILL MILANO!