Network Menu

Översikt RM 2018

Välkommen till MEMAs RM i Milano

4 – 7 OKTOBER 2018

Under några dagar i oktober träffas region MEMA för möte i Milano – kontrasternas stad där mode, konst och design, historiska monument samt inte minst fotbollen alla samsas om att fånga besökarnas intresse.

Milano kanske är mest känt som modets Mecca där alla stora designers senaste kollektioner finns till beskådande , men det finns så mycket mer! Upplev Italiens magnifika domkyrka, den pampiga shoppinggallerian Vittorio Emanuele samt den världsberömda operan La Scala som byggdes på 1700-talet – allt inom ett och samma kvarter. Castello Sforzescos mäktiga slottsomsråde inbjuder till promenader i historisk miljö och på Palazzo Reale pågår alltid utställningar av världens främsta konstnärer. Koppla av med en kaffe eller ett glas vin i de bohemiska Brera kvarteren eller i det mer konstnärliga Naviglio området.

Våra möten kommer att äga rum på Enterprise Hotel, ett fyrstjärningt hotell som ligger nära Milanos mässområde. Därifrån kan man enkelt ta sig in till de centralare delarna av Milano med spårvagnen som passerar precis i närheten. Hotellet är även utgångspunkt för de flesta av våra utflykter samt för transporterna till de gemensamma middagarna.

Välkommen att uppleva några dagar med oss i denna vackra och mångfacetterade stad. SWEA Milano lovar att göra vårt bästa för att ni ska bli nöjda!

Sweor från hela världen välkomnas att delta och att vara med på våra utflykter.

Nytt sista anmälningsdatum: 1 september

Kortfattat program och hotellinformation

Detaljerat program

Anmälningsformulär

Efterresan

Vid frågor om RM 2018 kontakta SWEA Milano på rm.swea.milano(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com